Aloe Beauty Point2018-11-13T17:04:36+00:00

“Beautiful skin requires commitment not a miracle.”

Aloe Beauty Point

Waarvoor kunt u zoal bij ons terecht?

 • Schoonheidssalon
 • Huidverzorgingsproducten
 • Wellnessbehandeling met o.a.:Chia en Zijde..
 • Make-up/visagie
 • Paraffine pakking handen
 • Manicure
 • Shellac CND
 • Gezondheidsproducten & voedingssupplementen
 • Producten die uw sportieve prestaties ondersteunen/bevorderen
 • Afslankproducten en detox kuren-op basis van Aloë Vera.
 • Dames- en herengeuren, make-up artikelen.

Wij ontvangen u graag in onze moderne salon en geven u de aandacht die u verdient. Bij een uitgebreide behandeling bieden wij u als ‘extraatje’, een weldadig voetenbad met essentiële oliën aan. Zo kunt u eerst even ‘onthaasten’, om daarna ontspannen de door u gekozen behandeling te ondergaan. Voor elke behandeling wordt de tijd genomen zodat wij u, indien gewenst, ook kunnen adviseren over uw (dagelijkse) huidverzorging.

Behalve als schoonheidssalon zijn wij ook 2 dagdelen per week open als inlooppunt voor advies en als ‘winkel’ voor huidverzorgings- en gezondheidsproducten.

De merken waarmee wij werken

Forever living products

Forever Living Products is een bedrijf dat sinds de oprichting in 1978 is uitgegroeid naar een bedrijf met vestigingen in 158 landen. Het is wereldmarktleider op het gebied van Aloë Vera en levert top kwaliteit. Het gebruikt geen bestrijdingsmiddelen er oogsten gebeurt handmatig. Producten worden vlakbij de plantages verwerkt. U weet waarschijnlijk dat aloë vera een verkoelende werking heeft en het verbrande huid en andere huidproblemen verzacht. Terwijl verbrande huid verzachten één van de verbazingwekkende kwaliteiten van aloë is, is er zo veel meer te vertellen over deze plant. Aloë is een vetplant die goed gedijt, zelfs in de droogste woestijnen. Aloë vera planten zijn sierlijke bladeren gevuld met honderden voedingsstoffen en vocht dat goed is voor zowel de binnen als buitenkant van het lichaam.Pure Aloe bevat ruim 200 verschillende werkstoffen, perfect uitgebalanceerd voor een goede opname door huid en lichaam. Forever biedt tientallen producten met gestabiliseerde aloë vera in haar zuiverste, meest krachtige vorm. Van voedingsdranken tot kalmerende lotion, en schoonheidsbehandelingen, u zult meteen het verschil merken met aloë vera. Elk product dat we aanbieden voedt en verzacht, helpt uw algehele welzijn en gezondheid te verbeteren. Forever is toegewijd om u de best mogelijke producten te leveren. Hiermee bedoelen ze meer dan alleen effectieve producten. Ze houden zich aan de hoogste normen en gaan actief op zoek naar externe certificeringen om dit aan u te bewijzen.

 • International Aloe Science Council
 • Dierproefvrij
 • Islamitische Zegel van Goedkeuring
 • Kosher
 • Halal
 • Dermatest

LR Cosmetics

LR Cosmetics is een Duits bedrijf, dat zich al ruim 30 jaar heeft bewezen.
Wij hebben bij dit bedrijf producten gevonden die o.a. op het gebied van make-up en geuren een grote toevoeging bieden op ons assortiment.

Cosmetica
Door de inzet van moderne technologieën en inhoudelijke stoffen zet LR sinds jaren maatstaven in de gezichts- en lichaamsverzorging. Ontdek o.a.functionele huidverzorging met Microsilver, eersteklas decoratieve cosmetica en een complete geurlijn…

Decoratieve Cosmetica
Om u op te maken laten we u graag kennis maken met:
LR Colours: make-up  voor elke dag

 • De perfecte kleuren voor elk type
 • Minerale duo oogschaduws*
 • Zachte textuur zonder parabenen & mineraalolie

Wat is „minerale kwaliteit“?
Bij minerale poederproducten worden natuurlijk voorkomende minerale pigmenten ingezet in plaats van de gebruikelijke talken. Vrij van synthetische oliën, siliconen en parfum.

Sterren & Parfum
LR heeft zich wereldwijd gevestigd als competente partner in het ontwerpen van parfums. Talrijke internationale sterren vertrouwen LR, als het gaat om de creatie van hun heel persoonlijke parfums. Hetzij Bruce Willis of Marcus Schenkenberg – ze behoren net zo tot de illustere Starbox-familie als Heidi Klum en Ralf Moeller.

Starbox & more – internationale geurcompetentie
Het ontwerpen van parfums is reeds meer dan 25 jaar een traditie voor LR Health & Beauty Systems. Een hele goede geurkwaliteit, hoogwaardige inhoudelijke stoffen,  hoge parfumolieaandelen en een bewezen lange duur van het geurbehoud zijn de kenmerken van de Starbox- en van alle andere LR-parfums. Met deze kenmerken heeft LR zich wereldwijd gevestigd als competente partner in het parfumdesign. Geen wonder dus dat LR intussen ook rechtstreeks door internationale sterren benaderd wordt, als deze een eigen parfumlijn willen creëren voor de LR Starbox. Sterren zoals Bruce Willis, Marcus Schenkenberg behoren net zo tot de illustere Starbox-familie als Heidi Klum en Ralf Moeller.

De LR parfumportfolio
LR biedt behalve de exclusieve Starbox-geuren ook zelf ontwikkelde designparfums en klassiekers (LR Classics) aan. Sommige van deze parfums staan al sinds meer dan 15 jaar helemaal bovenaan op de lijst van favorieten. Ook voor deze parfums geldt: de hoogste kwaliteit voor een kleine prijs. Het LR assortiment wordt aangevuld met speciale, seizoensafhankelijke parfums, die rekening houden met actuele trends en kortstondige invloeden.

Wat maakt de LR geuren zo uniek?

 • Een bezonder hoog aandeel aan parfum-oliën
 • Een door “Dermatest” geteste geuradhesie.
 • Exclusieve Starbox parfum – bijna geen enkele geurproducent heeft zo veel parfums van sterren in het assortiment als LR
 • De samenwerking met de meest gerenommeerde parfumhuizen van de wereld
 • De bijzonder goede prijs prestatieverhouding.
 • Het volledige aanbod van eau de parfum tot en met douchegel
 • Duitse kwaliteitsstandaard

CND SHELLAC

SHELLAC is dé innovatie van CND. Deze 14+ dagen nagellak zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. Het is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak. SHELLAC is een product uniek in haar soort, met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Hiermee kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. De SHELLAC wordt eenvoudig verwijderd in 8 minuten met de CND Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames! De lak wordt verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijderd.

Chi Natural Life

Chi Natural Life ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheids- en verzorgende producten met gegarandeerde kwaliteit. Chi heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromathapie, natuurcosmetica en gezondheidssupplementen. Deze gezondheids – en verzorgende producten, die zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele, vaak schadelijke producten. Chi wil het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier vergroten. Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren!